HTML

gyógyír a zsebre

Megoldásokat keresek gyengélkedő zsebekre ! otthon végezhető becsületes munkát ,lehetőséget a boldogulásra , félszáz éves élettapasztalatomat ajánlom cserébe. -nem -szerencsejátékot- "clikk "és nyerj formulákat - " fizessbeéseltünök "cégeket -nem szándékozom az idődet rabolni tisztellek annyira ha ide tévedtél,hogy nem teszem ,kérlek Te se tedd ! Maradok megkülümböztetett tisztelettel id Soós Dezső

Friss topikok

Kortalan kérdések..korlátlan lehetőségek?

zsebremegy 2008.06.06. 19:02

 

Miért kortalan,  talán azért mert korunk népbetegsége nincs korhoz kötve nem az elmúlt születésnapok számán múlik, hogy a befeléfordulás  a kilátástalanság vagy a kitörnivágyás szele megcsapott !

Nem untatni akarlak, hiszen átélem hónapról hónapra amint a kemény évekkel kiérdemelt  nyugdíj, vagy a családtagjaim havi jövedelmének nagy részét más költi el !!Hidd el tudom miről beszélek!

Vagy  Te úgy érzed ura vagy a helyzetednek és csupán kiváncsiságból böngészed az internetes munkalehetőségekkel foglakozó oldalakat ?

Lehet, hogy benned is felvetődött a kérdés mi lesz ha ..az amit eddig csináltál…állás,vállalkozás,munkahely,beosztás…megszűnik,

tönkremegy,

vagy csak egyszerüen leépítenek,akkor jó lenne valami kis anyagi segítség,

egy kis biztonság, egy kis plussz ami átsegít a nehéz időszakon

vagy már most jól jönne egy kis „mellékes” ?

 

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://zsebremegy.blog.hu/api/trackback/id/tr61507250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása